söndag 28 februari 2010

Moderaterna ljuger som en häst travar

Utan någon heder i kroppen hävdar nu moderaterna att det innan pigavdraget inte fanns några anställda inom hushållssektorn. I en annons som de tagit fram hävdar de att det skapats över 11000 arbeten sedan införandet av avdraget. Nivån på den moderata retoriken är så låg att det är skrämmande.
Jag har vid ett flertal tillfällen tidigare skrivit om de moderata lögnerna som präglat partiet den senaste tiden. Det är ju bara att konstatera att de fortsätter, men nu till och med i organiserad kampanjform.
Sorgligt.
Alliansfritt Sverige, Rödgrön, SVD, Alltid rött alltid rätt,

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja moderaterna ljuger. Att de kallar sig för ett arbetarparti är ju lögn och det vet alla som är insatta. Moderaterna sätter skattesänkningar före välfärd, ändå står det tydligt på deras hemsida att de vill öka kvaliteten på välfärden när vi alla vet att de vill sänka skatterna, skära ner på den allmäna välfärden och införa privata marknadsintiativ på välfärdens områden. De ljuger för det är det enda sättet för dom att vinna. Svenskarna vill inte ha ett mini-usa med stora klassklyftor, lyxiga privatskolor och fattiga kommunalskolor, och dyr sjukvård. Därför måste moderaterna ljuga och ta små steg hela tiden. Det är inte hållbart och till slut kommer folk inse vad Moderaterna står för. "Nya" moderaterna kan inte vara nya hur länge som helst. Moderaterna har fulsålt sig in riksdagen på det svenska folkets bekostnad