söndag 7 februari 2010

Fusklöfte från Olofsson

Reinfeldt har gått ut hårt och kritiserat det rödgröna samarbetet för att vi inom vissa områden sagt att vi anger en inriktning på politiken men att detaljerna ska utredas vidare efter att vi vunnit valet. Reinfeldt har kallat detta för att det är "fuskuppgörelser". Uppgörelser där man slår fast att vi inte vill hasta igenom förslag som sedan inte visar sig stämma överens med verkligheten som borgarna nu gjort under flera år är inte giltiga enligt honom.

Maud Olofssson, denna gigant i att vara usel, intervjuades i ekots lördagsintervju häromdagen. Det är väl värt att lyssna på. Det är påtagligt att hon inte är kompetent nog för sitt uppdrag och svarar pinsamt dåligt på många frågor där hon blir pressad. Om tillräckligt många av centerns potentiella väljare lyssnade skulle knappas opinionssiffrorna skjuta i höjden.

Mot slutet av intervjun passade hon även på att utlova en obligatorisk A-kassa (vilket är ett riktigt dåligt förslag) men att frågan måste utredas mer först (det har dock redan utretts en gång och ska då göras en gång till). Är detta då ett fusklöfte från Olofsson?

Inga kommentarer: