onsdag 17 februari 2010

Fortsatta pinsamheter från Munkhammar och co

Aftonbladet fortsätter debatten om vänsterpartiets extremism på debattsidan. Mats Einarsson, kommunalråd i Botkyrka, hade ett svar på en osedvanligt korkad artikel från bland annat Johnny Munkhammar (m) och Mattias Sundin (fp). Nu har de svarat om möjligt än mer korkat i dagens tidning.
Jag var ju under många år aktiv i ungdomsförbundet och bedrev bland annat tre valrörelser där. Då kunde man ibland träffa på någon oskolad borgarunge som mest ville bråka utan att veta vad de pratade om egentligen. Deras främsta argument var "Ni vill ju ha det som i Sovjet!". Det kan man ju köpa att debatten ibland förs på den nivån av en 14-åring. Men riksdagskandidater i Sverige 2010 kan man ju förvänta sig en något större intellektuell kapacitet ifrån. Men tydligen inte. Det måste vara ont om folk i de borgerliga leden.
I samband med den tidigare debatten konstaterade jag också att de måste vara desperata då de kommer med en massa trams om hyllningar till diktatorer. Ett bra svar på deras frågor kring dessa frågor är ju att läsa den överenskommelse kring utrikespolitiken som de rödgröna presenterade idag. Här har vänsterpartiet haft ett mycket stort inflytande. Så vill man se vad vänsterpartiet kommer att bidra till i en framtida regering så är det bara att läsa. Mycket nöje.

Aftonbladet idag, tidigare artiklar Einarsson, Munkhammar mfl, Alltid rött alltid rätt, Razz

Inga kommentarer: