torsdag 15 april 2010

Välkommen att delta i vänsterns 1 maj-tåg i Linköping 2010!

Viktig information:

Första maj samlas vi vid Konsert och Kongress kl. 12.00. Till tonerna av blåsorkester samtalar vi med varandra, får tillfälle att inhandla årets 1 maj-nål att fästa på kavajslaget och övar på talkörerna. Kl. 12.30 marscherar vi från Konsert och Kongress mot Trädgårdsföreningen.

På plats vid Trädgårdsföreningens scen tar vårt apellmöte vid från ca. kl. 13. Årets huvudtalare är riksdagsledamot Kalle Larsson samt Stefan Lindborg från Ung Vänsters förbundsstyrelse. Talare från Vänsterns Studentförbund och Vänsterpartiet i Linköping medverkar också. Talen varvas med olika kulturella inslag. I samband med apellmötet finns möjlighet att köpa fika, där behållningen går till Ung Vänsters lokala arbete. Det finns också möjlighet att inhandla böcker av olika slag från vårt radikala bokbord, där även Flammans 1 maj-nummer finns tillgängligt.

När programmet i Trädgårdsföreningen avslutas sjunger vi tillsammans Internationalen, och går därefter stärkta av gemenskapen, de viktiga budskapen och det fina vårvädret tillsammans vidare in i valrörelsen. Vi har ett val att vinna i år!

Kamratligen,
Vänsterns första maj-kommitté i Linköping 2010

Inga kommentarer: