lördag 27 mars 2010

Självkännedom inom SD

Sverigedemokraterna verkar ändå ha en viss insikt i sitt eget parti. När de tog sin riksdagslista så hade partifürer Åkesson hade fått välja fritt vilka han vill ha med sig om de nu skulle komma in i riksdagen. Det fanns tydligen en intern kritik att det bara var män från södra delen av landet.
Partisekreterare Björn Söder säger enligt Expressen att:
- Man ska vara väldigt försiktig med att öppna upp listan, så vi inte vet vem som representerar oss. Då öppnar vi upp för ett Ny Demokrati-scenario och då är det tack och adjö för Sverigedemokraterna.

Insiktsfullt ändå att man inser att man har ett parti som består av en massa medlemmar som de ogärna visar upp eller riskerar närmare granskning av. Det blir ju också tydligt att SD inte är ett demokrati som andra.

Rödgrön, Back-Nilsson, Intressant, SVD, SVD,

6 kommentarer:

Anonym sa...

12 åriga flickor i malmö beväpnar sig med gatustrids-vapen!!!Enligt ngn adekvat uppgiftslämare,säkert mellan skål och vägg (ej cencurerad likt forna öststaterna) Åk till Vellinge och kolla....12 åriga tjejer med knogjärn? No way.. VAKNA SMÅLÄNNING Jag är fr Sävsjö och arbetat på sjukhustiden på Ljunga Park(Sanatoriet)100 rum ca och var på 80 talet S.k flykting?(5% är enl genevekonvensionen) förläggning. Kommunen(gissa de dominanta partier som styr där...) sade upp avtalet snabbt, då brottsligheten ökade på orten signifikant.Då fanns polis där som fick gå ut med signalement.Detektiven allmänheten är väl tabu nu. Läste nyss om 86 årig kvinna med rollator rånad och släpad.2 män och en kvinna.BRA signalement. Jag blev påkörd av en bil låter väl bra
Jämföra äpplen o päron mmmmm dom är ju lika mmmm

Anonym sa...

Hur menar du att man kan förklara att 100% av alla överfallsvåldtäkter i Oslo häromåret var utförda av folk från MÖ och nordafrika? Menar du att det är en slump? Köper du inte SD:s förklaringsmodell?
Hur förklarar DU detta fenomen?

Emil sa...

Låt mig gissa, ingen av er som kommenterat står på SDs riksdagslista. Det är ju just sådana som ni som är kärnan i SD men som de inte vågar visa upp. Människor som mest är fulla av hat och bygger sin världsbild på rasism. Jag har ju en princip att censurera så lite som möjligt på min blogg och dessa två inlägg kan mycket väl få representera vad SD är för typ av parti egentligen, det vill säga det som de försöker dölja bakom en putsad fasad.

Pappan sa...

Jag står inte heller på SDs riksdagslista. Men det är ett fult och ffa oseriöst grepp du kör. Vill du inte att dina kommentatorer skall bemötas i sak? Eller hade du bara en dålig morgon.

Om någon som själv är invandrare förfasas över att småflickor i Malmö är rädda för invandrare så är det väl värt att ta på allvar, eller åtminstone inte bemötas med hån och prat om hat. Det är nästan så man undrar hur det står till med förmågan att skämmas, dvs samvetet.

Pappan

Emil sa...

Vad gäller att bemöta så har jag som princip att försöka svara på alla inlägg på ett eller annat sätt. Vad gäller de två som var här så var den första relativt svår att förstå vad poängen var eller vad den ville säga. Den andra uppfattade jag som ett inlägg som passar bra in den typ av retorik som SD försöker dölja bakom sin putsade fasad. Det vill säga en retorik som grundar sig på osanningar eller grova feltolkningar av sanningar och statistik. Det är ju konstigt att ingen kommenterar det faktum att SDs egen partisekreterare uppenbarligen tycker att man måste ha noga koll på vilka medlemmar som man ska ha på listan av rädsla för vad de kan hitta på för galenskaper.

Tankesmedjan Det sovande folket sa...

SD skiljer sig enligt min mening inte mycket från övriga borgerligheten. Sedan finns det ju ett speciellt släktskap till Moderaterna både ideologiskt och praktiskt. De byter ju medlemmar med varandra fram och tillbaka och givetvis har de ett samarbete "under bordet".