tisdag 30 mars 2010

Kom igen nu Clubben!

Kvällens match närmar sig. Det som för några dager sedan verkade omöjligt ligger bara en match borta nu. Det är svårt att inte tänka på förra årets sista match mot Skellefteå som slutande helt galet. Det skulle kännas så skönt om vi fick möjlighet att spöa skiten ur Djurgården i semin.

Det kanske mer peppande uppladdningar än kommunfullmäktige, men å andra sidan medför det ju oftast en stor mängd uppdämd frustration och ilska över borgerlighetens uselhet som man kan få utlopp för under matchen. Får kanske ta det lite lugnare än vanligt då sonen ska med...

Kom igen nu kluabben!

7 kommentarer:

Fredrik sa...

Jag har inga som helst känslor för Linköping. De spelar i Elitserien på Björklövens platts och borde därför gå i konkurs omgående. ;)

Emil sa...

Björklöven är ju ett lag som man har någon typ av nostalgisk inställning till. De var ju ett sådant där lag som fanns en gång i tiden när man växte upp och samlade på hockeybilder. Min bästa kompis höll på dom så att det var en ständig fajt. På den tiden höll jag på HV71 vilket man kanske inte ska erkänna i dessa tider.
Var det för övrigt inte så att Björklöven är föremål för konkurshot för tillfället?

Fredrik sa...

Jag pratar inte om det ämnet. 8) Ångesten är total och så vidare. Tur man har... politik?

Fredrik sa...

Ja. Grattis då! 89

Fredrik sa...

ööh 8) skulle det vara.

Emil sa...

jo det känns bra. nu är det djurgården ska övervinnas. kan bli en klassiker...

Fredrik sa...

En semifinalserie som jag inte vet hur jag ska ställa mig till Alltså, Djurgården, är inte det som typ Moderaternas IF. Och vår ledare hejjar på dem... Skandal 8)

Björklöven räddade för denna gång. Puuuh!