torsdag 16 september 2010

Tvekar du eller funderar du på att rösta borgerligt?

Snälla gå in på denna länk och läs denna historia. Detta är den verklighet som väldigt många tvingas leva i idag. Det är detta som är konsekvensen av den kraftigt försämrade sjukförsäkring som den borgerliga regering har genomfört.

Jag har ägnat mycket kraft de sista dagarna åt att skriva och uppmärksamma sjukförsäkringen. Man möter så många historier hur människor behandlas illa av systemet och tvekar du sök gärna vidare på min blogg. Men innan du gör det. Följ denna länk. Läs hela inlägget. Ställ dig frågan: är det såhär vi ska behandla svårt sjuka människor?

Jag tycker inte det. Därför vill jag byta regering!

SVD, SVD2, SVD3, DN, DN2, DN3, AB, AB2, AB3, AB4, Sydsvenskan, GP, Expressen, EXP2, EXP3, Exp4, TV4, Intressant?, Hörsing, Ilona,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Drömscenariot är en Alliansregering i minoritet med stöd av Sverigedemokraterna. Då kan vi få fason på Sverige genom fortsatta skattesänkningar och begränsad invandring. Sjukförsäkringen fungerar i stort sett tillfredställande men det finns givetvis undantag och det är just ett sådant du har hittat eftersom du är desperat.

/Dr Dexter

Emil sa...

ok. jag räknar inte med din röst. Du vill att sjuka ska leva på socialbidrag, låta folka dö i krig och konflikt utan att kunna få vår hjälp. Du vill dessutom öka klyftorna.

Anonym sa...

blabla, finns alltid extremfall. Med en mänskligare sjukförsäkring där sjuka fortsätter att få försäkring medan de som VERKLIGEN KAN JOBBA ska prövas mot arbetsmarknaden. Det är hyvens det, skönt att alliansen forsätter 4 år till. Tack vänsterpartiet förresten för att ni accepterade ett rödgrönt samarbete, då skrämmer ni bort forna sosseväljare.

Alexander sa...

Emil

"Du vill låta folk dö i krig utan att få vår hjälp"

Nej,han/hon vill begränsa invandringen.Med din logik kan man väl i så fall säga att du vill att hela världen ska komma hit?

Emil sa...

vi har förslag som ändrar den tidigare sjukförsäkringen till det bättre. Det var inte bra som det var tidigare och det rättar vi till när vi vinner på söndag. Det vi inte gör är att tvinga sjuka att leva på socialbidrag. Detta är inte några extremfall utan handlar om tusentals människor. 8 av 10 kommuner anger att de fått fler socialbidragstagare på grund av detta.

Anonym sa...

RÖSTA RÖDGRÖNT NU!! Vi värnar om att skapa fler arbeten och omsorgen för äldre och sjuka. Och att klyftan när det gäller Pensionärer och dom som arbetar skall bort; Bättre skolor med fler lärare och mindre antal elever i klasserna.
Finns det någon falskare än moderatledaren Fredrick Reinfeldt som säger att dom är det enda arbetarpartiet i Sverige. De har aldrig varit ett arbetarparti och kommer aldrig att bli, de bara ger till de rika och tar från de lågavlönade. Skickar ut svårt sjuka och döende människor att söka arbete, hur skall då alla våra ungdomar få jobb!!?
De andra borgerliga är inte bättre dom.
Det är bara 1 dag kvar till VAL..... Nu måste vi byta Regering innan det är försent. Får dom chansen att sitta i fyra år till blir hela välfärden raserad!!!!
De BORGERLIGA PARTILEDARNA är bara utbildade till att vara rappa i käften och pratar bara "Rappakalja" allt det dom säger är bluff.
Kent Johansson, Väjern Kungshamn.

Anonym sa...

Klyftor är bra. Då har man något att sträva efter. Alla kan lyckas. Se på Göran Persson t.ex., han var en gång sosse, nu är han en fet godsherre som fakturerar enorma belopp som konsult.

Anonym sa...

Emil Broberg innan du byter regering kan du fundera över denna länken.Att du och dinna kompisar försökt att dölja arbetslösheten som uppstod under förra krisen med vänsterstyre...
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article7788861.ab

MDAM sa...

Har du missat anmälan och brevet som skickats ???? Länkar finns på min blogg "Jag anmäler Sveriges regering"