måndag 6 september 2010

Trovärdigt Aftonbladet?

I skrivande stund pågår en skoldebatt mellan partiledarna i SVT. Det är spännande. Lasse Ohly kickar rumpa med borgarna och Maud är ju riktigt usel. Det som dock är intressantast just nu är att aftonbladet redan lagt upp en omröstning om vem som var bäst i debatten. Reinfeldt leder fast han nog inte sagt mer än något kort. Trovärdigt Aftonbladet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grejen med dessa omröstningar är att de borgerliga partiledarna, oavsett tidning vill jag påstå alltid blir framröstade som "bäst". Det intrycket har jag fått, dem gånger jag själv röstar (mest för skojs skull) och sedan ser resultatet.

Anonym sa...

Det kan ju bero på att de som röstar faktiskt tycker bättre om Fredrik Reinfeldt. Jag håller helt med om att han var relativt osynlig ikväll, men troligtvis baserar människor sina röster på vad de tycker om personerna snarare än debattprestationen.

Man kan också ifrågasätta om de som röstar är ett representativt urval. Men man bör kanske hejda sig innan man letar konspirationer.

Emil sa...

just därför är ju dessa undersökningar totalt värdelösa samtidigt som tidningarna bygger sin journalistik just på dessa.