söndag 12 september 2010

And the winner is...

Mona!

Mona Sahlin har vuxit i denna valrörelse. Jag såg henne live i veckan och blev glatt överraskad. Hon var tydlig och klar. Detsamma gäller kvällens debatt. Mona var tydlig med att det finns tydliga alternativ. Det ena handlar om större klyftor och ökade orättvisor. Det andra håller ihop och ser till att satsa på välfärd och arbete åt alla.

Jag var lite skeptisk till kvällens debatt. Hur skulle Mona klara sig. Hon har inte alltid varit så bra i mina ögon. Men ikväll var jag nöjd. Nej, mer än nöjd. Hon levererade tydliga bra besked. Hon höll sig väldigt mycket till egen politik på ett sätt som Reinfeldt inte alls klarade av. Han lovar inte någonting annat än ökade klyftor och fortsatt utanförskap för sjuka och arbetslösa.

Om kvällens debatt får inflytande på valutgången så innebar den ett tydligt steg framåt för en rödgrön regering!

SVD, Aftonbladet, Expressen, Intressant?, DN, SVD2, AB2

4 kommentarer:

Helena Duroj sa...

bra! mona är orättvist förtalad

Anonym sa...

We'll see 'bout that...

Det kommer att bli så fruktansvärt kul att läsa alla era snyftposter och "we're all gonna die"-profetior på valnatten.

Extra kul blir det eftersom jag kommer att vara full pga segerrus. Och etanolinducerat rus.

Väl mött!

http://www.southparkstudios.se/clips/sp_vid_209727/?tab=related

Anonym sa...

Äsch, du har missuppfattat hela grejen. Folk har tutat i dig, ända sen du sprang runt middagsbordet på pigga små fötter, att borgerliga ökar klyftor och soosar minskar dem. Guess what. Helt fel. Skattesänkningar för låg och medel inkomsttagare samt jobb till de arbetslösa MINSKAR klyftorna.

Dessutom, vad gör det om det finns lite klyftor så länge alla har så mycket pengar att de lever ett bra liv? Som Schwarzenegger sa; pengar är inte allt, 100 miljoner eller 200 miljoner för en film...

Alltså det gör inget om några har svinmycket pengar så länge alla andra har det bra. Vilket de kommer ha om de får jobb!

Anonym sa...

Bagdad Bob går igen!